Unica vinărie din Moldova cu moştenire trecută prin trei generaţii şi  înzestrată cu un terroir unic din regiunea vitivinicolă cu Indicație Geografică Protejată Ştefan Vodă.

Vizitându-ne pe noi, vă apropiați de familia noastră și de ceea ce facem cel mai bine. Sălcuța este locul unde o bogată moștenire alături de vinuri recunoscute internațional, creează o experiență de neuitat.

„Vinificația este o cale pe care am urmat-o încă de la o vârstă fragedă, o odisee, revelarea scopului meu în viaţă şi experienţă continuă spre a aduce pe lume vinuri deosebite, acestea fiind cea mai pură reflecție a tradițiilor locale, spiritualității și efortului. “

EUGEN PÎSLARU, fondator

VINURILE

Tămâioasă
de Sălcuța

Origine

Sud-Estul Moldovei

Volumul sticlei

750ml

Despre Gamă

Colecția ENO redefinește puritatea și gustul nobil specific soiurilor de vin SALCUTA. Această colecție conține trei soiuri de vin unice. Vinurile din colecția ENO sunt o dovadă a inovației în vinificație, un mesaj viu de armonie între strugurii selectați din cele mai bune podgorii din Sălcuța și viziunea distinctivă a enologilor noștri orientați spre modernism.

Pinot
Gris

Origine

Sud-Estul Moldovei

Volumul sticlei

750ml

Despre Gamă

O colecție fină de vinuri proaspete soi, create din selecții de struguri caracterizate prin prospețime și arome fructuoase. Maturizarea stejarului se aplică selectiv pentru a evidenția și îmbunătăți aroma și stilul general al vinurilor. Aceste vinuri sunt perfect asociate cu o varietate de feluri de mâncare, dar pot fi consumate și pe cont propriu.

Pinot
Noir

Origine

Sud-Estul Moldovei

Volumul sticlei

750ml

Despre Gamă

O gamă de vinuri care cuprinde trei soiuri de struguri de origine franceză, care sunt îmbătrânite cu meticulozitate în butoaie de stejar pentru a exprima personalitatea și individualismul. Numită EPIZŌD, gama reflectă viziunea principală a familiei Sălcuța – un vin este un drum lung spre excelență, parcurs de mai multe faze, de către enolog. Astfel, fiecare vin, în special, poartă o amprentă a celor trei producători de vinuri și denotă un episod, dintr-o piesă de artă continuă.

CELE
MAI DEOSEBITE VINURI ALE MOLDOVEI

Un efort continuu cu scopul de a reda unicitatea terroir-ului, a surprinde și a cuceri iubitorii de vinuri deosebite din întreaga lume.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Responsible drink warner

 

sorry, you are not old enough to discover Salcuta wines. redirecting in