Știi deja că recomandăm un vin bun după o zi lungă. Pentru că, consumul de vin are unele beneficii pentru sănătate destul de impresionante. Dar s-ar putea să faci cunoștință, de fapt, un vin nou și distractiv de explorat, bazat pe semnul zodiacal (da, ai citit bine!).

Berbec: Pinot Noir

Acest vin nu a îmbătrânit foarte mult, sau nu s-a înmuiat în butoaie de stejar, deci are o aromă deosebită. La fel ca oamenii Berbec, acest vin roșu ușor, este simplu, dar și plin de complexitate. Acompaniază-l cu cartofi picanți sau cu brânză manchego.

Taur: EPIZOD

Acest vin roșu cu atitudine: viguros, viril şi robust este caracteristica pe care astrologii o asociază cu semnul zodiacal Taur. Așadar, asociază-l cu alimente grase, spre exemplu carnea roșie, fripturi sau grătar, piept de rață, paste cu sos, midii, salate de legume amărui și ciocolată (de preferat neagră, amăruie)..

Gemeni: Pinot Gris

Acest vin alb este răcoritor, ușor și simplu, ca și felul de a fi al Gemenilor. Și, la fel ca acest semn zodiacal, se consumă repede, așa că bucurați-vă de el atat timp cat este tânăr, în loc să îl ascundeți în pivniță, gândindu-vă că se va îmbunătăți odată cu vârsta”. Ca și Gemenii, acest vin se simte bine și singur, deci nu trebuie să fie concumat neaparat la masă – este ideal să în împarți cu prietenii într-o după-amiază caldă la începutul lunii iunie”.

Rac: Viorica

Acest vin alb și deosebit de aromat este adesea degustat cu deserturi, dar se combina frumos si cu crustacee, așa că încercați-l cu creveți sau cu stridii în această vară. A este plin de savoare, delicat și moale – ca persoanele în Rac. Și este încântător să il savurati pe verandă sau lângă piscină într-o zi fierbinte, în iulie.”

Leu: Alb de Onițcani

Bogat, colorat și dramatic, acest vin este cu siguranta o redescoperire fascinanta in randul soiurilor de struguri albi autohtoni. Culoarea sa galben-auriu, aromele dominante de lacramioara, flori de camp si notele fine de miere te fac să îl ții minte, precum pe cei mai buni conducători. Și știm că îți place strigătul către natura ta regală, Leule!

Fecioară: Pinot Noir

În filmul Sideways, protagonistul, Miles Raymond, descrie pinot noir ca fiind temperamental. Nu este un supraviețuitor precum cabernetul care poate fi oriunde și poate prospera chiar și atunci când este neglijat. Este asemenea Fecioarei, care, ca persoane tind să fie sensibile, care au nevoie de bunătate și atenție pentru a-și atinge potențialul maxim. Este un roșu mai deschis, care este delicios de gustat alături de somon hrănitor (pentru că știm cat tineti la rutinele sanatoase, Fecioară!)

Balanță: Chardonnay

La fel ca Balanțele, un chardonnay fin și elegant este un clasic. Majorității băutorilor de vin alb le place și se potrivește cu o mare varietate de alimente, precum fructe de mare, salate și chiar carnea. Natura sa adaptabilă le permite vinificatorilor să modifice aroma, îmbătrânind-o în butoaie de stejar, de exemplu – la fel cum oamenii Balanței pot fi ușor influențați de alții. Strugurii preferă să crească la temperaturi reci și echilibrate, cum ar fi temperatura exterioada a lunii octombrie.

Scorpion: Fetească Neagră

Scorpionii sunt cunoscuți pentru că sunt extremiști, iar aroma uscată, îndrăzneață și intensă a vinului Feteasca Neagră se reflectă, de asemenea, și în personalitatea acerbă și puternică a Scorpionului. Combinați-l cu alte alimente cu gust puternic, cum ar fi brânza sau un burger gustos, plin de aromă.

Săgetător: Pinot Gris

Acest vin este menit să fie băut în timp ce este tânăr, acest lucru este potrivit pentru tine, Săgetător, deoarece ești cunoscut pentru că ești viața petrecerii. Săgetătorul are o inteligenta aparte, iubește să învețe și să se adapteze noilor concepte și se modelează relaționând cu mediul în care este.

Capricorn: Cabernet Sauvignon

Strugurii Cabernet sauvignon au piei groase și rezistente – cum ar fi Capricornii – care le permit să se dezvolte într-o gamă largă de locații. De asemenea, durează mult, sa ajunga la maturitate spre deosebire de unele dintre vinurile roșii mai ușoare și mai fragile, și se îmbunătățesc odată cu vârsta, la fel ca mulți Capricorni.

Vărsător: Sauvignon Blanc

“Crocant și uscat, sauvignon blanc are o aromă citrică care este asertivă, acidă și chiar ascuțită, așa cum pot fi uneori varsatorii”, spune ea. Numele acestui vin alb provine de la cuvântul francez “sauvage” care înseamnă „sălbatic”, iar astrologii consideră că vărsătorii spirituali sunt membrii rebeli, de nestapanit ai zodiacului. Deci, este o potrivire excelentă! Combinați cu o mâncare ciudată, cum ar fi fructele arborelui  Jack.

Pești: Riesling 

Acest vin alb minunat prezintă caracteristicile pe care astrologii le asociază cu oamenii Pești. Este delicat și se face plăcut ușor”.. Majoritatea vinurilor albe sunt menite să fie savurate tinere, dar rieslingul se poate îmbunătăți și odată cu vârsta, la fel ca oamenii din zodia pești care, atunci când sunt tineri, pot părea ciudați, dar se maturizează într-un suflet înțelept și intuitiv.

PS: Astăzi nu vă fac nicio recomandare, încercați vinul care vi se potrivește!

Cu drag,

Dina. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Responsible drink warner

 

sorry, you are not old enough to discover Salcuta wines. redirecting in