Filosofia noastră

Cele mai bune și autentice vinuri sunt făcute cu mare devotament pentru know-how-ul în vinificație moștenit de la strămoșii noștri, un accent deosebit pe struguri și o contribuție inovatoare continuă la ceea ce facem cel mai bine.

Angajamentul nostru

Fiind printre primii pioneri ai industriei vinicole din Moldova, ne străduim să fim o cramă exemplu, care are în vedere importanța mediului, implicarea localnicilor și a practicilor durabile în toate activitățile. 

Pentru mediu

Podgoriile noastre primesc îngrijiri zilnice din partea echipei, care intenționează să evite utilizarea substanțelor chimice, utilizarea limitată a utilajelor și aplicarea unui set de ținte, ce asigură protecția solului și îmbunătățirea sistemului natural. Aspirațiile noastre sunt îndreptate spre a deveni pe deplin sustenabili,  prin reducerea deșeurilor spațiilor vinicole, aplicarea practicilor durabile de vinificație, utilizarea eficientă a apei și a energiei.

Pentru clienții noștri

Urmărind scopul de a produce vinuri de standarde internaționale de calitate, vinăria Salcuta a obținut certificarea ISO 22000 și implementează Standardul Global BRC pentru siguranța alimentelor. Aceasta este promisiunea noastră pentru clienții noștri, că procesele noastre de producție de vin respectă controalele de calitate, siguranță și integritate, din podgorii până la produsul final.

Pentru societate 

Crama arată un angajament continuu față de localnici, angajând muncitori calificați din satul Sălcuța, dar și din toată regiunea. De asemenea, vinăria contribuie activ la viața socială a satului, susținând Liceul „Mesterul Manole” într-o varietate de activități, dar și evenimentele locale. De asemenea, suntem mândri pentru aportul la înființarea conceptului „Vernisajul Vinului” – un eveniment de două ori pe an în care toți producătorii de vin din Moldova își promovează cele mai bune vinuri consumatorilor. Sălcuța a susținut recent una dintre cele mai frumoase mănăstiri din Moldova cu rezervoare, ce au asigurat aprovizionarea instalațiilor cu apă pură.

Credem cu tărie că spiritualitatea este motivul principal al Moldovei fiind țara oamenilor frumoși și muncitori. Încercăm să menținem lucrurile vii și să consolidăm credința pentru a ne face și mai buni și mai mândri de cine suntem ca națiune și spirit.

Responsible drink warner

 

sorry, you are not old enough to discover Salcuta wines. redirecting in