Când am lansat provocarea #salcutatellsmystory, am căutat să vă aflăm poveștile, să inspirăm și să ne lăsăm inspirați. Sunt foarte multe povești care merită să fie auzite și ne dorim ca blogul nostru să devină vocea voastră, pentru că unde altundeva să fie spusă o poveste ce inspiră, dacă nu printre rândurile unde vorbim despre vin?

În fiecare lună vom împărtăși pe blog o poveste ce inspiră, scrisă chiar de voi. Dacă ai și tu una, fă o postare pe pagina ta de Instagram sau de Facebook care începe cu ,,@salcuta m-a provocat să spun povestea….” și folosește hashtagul #salcutatellsmystory.

Luna aceasta vă împărtășim povestea scrisă de Andreea R. Cornea despre Irina Grabazei și fiul ei, Robert, o poveste care a unit zeci de mii de oameni. Dacă nu o știi, te invităm să citești rândurile de mai jos!

,,Irina Grabazei inspiră prin puterea nemărginită de care a dat dovadă pentru a-și salva puiul. Când a devenit mamă pentru a doua oară, trăia cel mai frumos vis alături de jumătatea ei și de fetița ei ruptă din soare.

Acest vis frumos s-a năruit în momentul în care copilul ei a fost răpit de un balaur: Amiotrofie spinală tip 1. Deși pământul i-a fugit de sub picioare, deși trăia cea mai mare durere, deși timpul era cel mai mare dușman, ea și-a șters lacrimile care erau ca o cascadă și a zis că trebuie să își salveze copilul orice ar fi.

A aflat că există un tratament peste mări și țări, dar suma necesară părea imposibil de strâns: 2,1 milioane USD. A știut că aceasta este singura șansă, așa că a strâns o armată de oameni și a început să lupte cu acest crunt balaur. A fost o bătălie dură, lungă, epuizantă, dureroasă, dar niciodată nu a zis că nu mai poate… Avea multe cicatrici care sângerau, însă își găsea puterea de fiecare dată pentru că știa că e singura cale spre victorie. Așa cum știa că soarele apune pentru a răsări, așa știa că fiecare zi în care lupta o aducea mai aproape de victorie.

Și așa a și fost! Cu ultimele puteri a biruit și a demonstrat că finalurile fericite nu sunt doar în basme, a demonstrat că atunci când lupți cu toate forțele reușești și că imposibilul devine posibil atunci când crezi!”

Este, de departe, mai mult decât ceea ce am putea considera o poveste. Rândurile pe care Andreea ni le-a scris au scos la iveală o lecție de viață și de putere, un drum lung care, deși la început părea fără sfârșit, el a dus către cea mai frumoasă destinație: o nouă viață pentru Robert. Povestea Irinei și a fiului ei, Robert, a mișcat zeci de mii de oameni de pretutindeni care s-au alăturat în această călătorie și care, împreună, au reușit să scrie finalul fericit al acestei povești.

Credem, cu tărie, că sunt multe povești pe care le-ați auzit, le-ați trăit sau le-ați văzut și care merită să fie scrise pentru a inspira, pentru a oferi curaj și încredere tuturor celor care au nevoie.

Povestea noastră continuă atât timp cât voi sunteți naratorii acestei provocări pe care am lansat-o sub amprenta  #salcutatellsmystory. Tu ce poveste știi? Scrie-ne într-un comentariu pe Facebook ,,Am o poveste” și luna viitoare poate fi chiar povestea ta cea pe care o vom scrie pe blogul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Responsible drink warner

 

sorry, you are not old enough to discover Salcuta wines. redirecting in