Fiecare sticlă goală este plină cu o poveste minunată

Dragii noștri, Sălcuța înseamnă familie, inovație și apreciere. Iar, mai ales în această perioada știm că trebuie să căutăm inspirăție în oamenii care merită apreciați. Sunt foarte multe povești care merită să fie auzite, așa că, vă spuneam săptămâna trecută că vrem ca acest blog să fie vocea voastră. Da, cele mai frumoase povești se spun la un pahar de vin! Și unde altfel să fie spusă o poveste de succes, decât printre rândurile unde vorbim despre vin.

De mici copii, am fost educați că familia este ceva sacru și este acel loc unde poți fi tu însuți, și indiferent de ce se întâmplă în jur, familia este locul unde găsești o iubire sinceră,  susținere, o discuție de suflet, protecție. În familie se află oamenii pe care îi apreciez, de la care învăț, pe care îi voi pune toată viață la loc de cinste. Bunicul meu fiind omul a cărei poveste aș vrea să le-o spun copiilor, a cărei tradiție aș vrea să o duc mai departe. Suntem printre primele vinarii de familie din țară care au asigurat întreg procesul de producere sub controlul complet al membrilor familiei și suntem mândri că fiecare dintre noi formează o bucată de puzzle al acestei povești. Am crescut cu dragostea de țară în sance și misiunea noastră este să continuăm să venerăm pământul natal și să arătăm lumii identitatea noastră că popor, prin vin.

Acest articol nu trebuie să fie despre noi, el este despre fiecare dintre voi toți cei de la care culegem inspirăție. Abia așteptăm să va cunoaștem poveștile și să putem să premiem oameni valoroși și inspiraționali. Poate ești tu  cel despre care trebuie să aflăm sau știi o persoană a cărei poveste poate inspira și pe alții. Fă o postare pe pagină ta de Instagram sau Facebook care începe cu “@sălcuța m-a provocat să spun povestea….” și folosește hashtag-ul #salcutatellsmystory, iar noi premiem o poveste. Poate este vorba despre cineva din familia ta, un profesor, un doctor, un prieten, sau chiar vecinul despre care ar trebui să știe mai multă lume, povestește-ne!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Responsible drink warner

 

sorry, you are not old enough to discover Salcuta wines. redirecting in