De 19 ani, Ziua Națională a Vinului îmbracă țara în haine de sărbătoare și o scaldă în arome îmbietoare din vinul cu care ne mândrim. Până anul trecut, Piața Mării Adunări Naționale strângea peste 100.000 de vizitatori și mii de turișți străini. Însă, în acest weekend, Piața nu va mai aduna producătorii de vin și nu va mai fi populată de către degustătorii curioși.

 Din cauza situației globale, sărbătoarea din acest an va fi altfel; ea va fi în fiecare dintre noi! Oriunde v-ați afla, puteți lua parte la această sărbătoare și puteți celebra împreună cu milioane de oameni ziua în care ne vom spune „Eu deVIN sărbătoare”! Sloganul vine să accentueze importanța acestui eveniment pentru noi toți și poartă în sine inițiativa de a continua celebrarea Zilei Naționale a Vinului, în siguranță, alături de familie și prieteni.

Sloganul Eu deVIN sărbătoare se completează perfect cu inițiativa noastră #salcutatellsyourstory în care vrem să spunem lumii poveștile care merită să fie auzite, sărbătorind o persoană care te-a inspirit.

De Ziua Națională a Vinului, vă invităm să cunoașteți timp de 2 zile familia și istoria vinului Sălcuța. Crama își va deschide porțile timp de 2 zile și va organiza evenimentul SeeWineTalk pentru că voi să puteți degusta cele mai reprezentative vinuri Sălcuța, să puteți asculta muzica live ai artiștilor locali și să vă întâlniți cu antreprenorii din raionul Căușeni și Ștefan Vodă. 

Celebrăm împreună cea de-a 19-a ediție a Zilei Naționale a Vinului – o sărbătoare care plasează Republica Moldova pe harta mondială a turismului vitivinicol. Fiecare vinărie din Republica Moldova este o istorie cu un farmec aparte, unde, în culise, se găsesc oameni muncitori, pasionați și dornici de a continua să promoveze viticultura de pe aceste pământuri. Mă bucură faptul că, în ultimii ani, au ieșit în evidență o multitudine de vinării, de la mari la mici, de la cele de familie la cele înființate dintr-o pasiune comună a mai multor oameni.

Vinificația este, în primul rând, o tradiție, pentru care depunem efort să fim inovativi în întregul proces de producție: de la tehnicile aplicate în podgorii până la crearea unor vinuri cu o formulă unică. Astfel, produsul îmbuteliat este povestea trăirilor noastre, a imaginației, a gustului, a percepției noastre unice de cum ar trebui să fie un vin de înaltă calitate.

Abia aștept să vă povestim mai multe despre arta pe care o facem zi de zi cu drag!

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Responsible drink warner

 

sorry, you are not old enough to discover Salcuta wines. redirecting in