FAMILIA NOASTRĂ

Datorită strămoșilor noștri, ca familie, ne simțim privilegiați să fi descoperit vinul ca parte a vieții noastre de zi cu zi.

Moștenind dragostea pentru vinificație am reușit să ne descoperim punctele forțe și calitățile care ne definesc, implicându-ne îndeaproape în pasiunea pe care suntem norocoși că o putem aduce în casele oamenilor. Depunem tot efortul în a dezvălui vinuri „vii”, care reflectă echipa noastră și pe noi înșine, vinuri cu personalitate în care să se regăsească mai multe categorii de oameni.

Considerăm că un vin de înaltă calitate este produs numai atunci când omul poate asista la toate etapele de dezvoltare a strugurelui, de aceea, Sălcuța este parte din viața noastră, respirând acest brand și fiind cu toții implicăți în tot procesul creării unui vin, gândirea conceptelor și modalitatea prin care acesta este prezentat.

Noi suntem Sergiu, Cornelia, Dina și Titus, iar lângă noi lucrează o echipă de profesioniști care tratează Sălcuța că pe o familie, deci, această pasiune și dragoste ne definește, văzându-se în faptul că noi nu tratăm vinaria că pe o afacere, ea e parte din familie.


ECHIPA

Sălcuța urmează valori de familie ce sunt zi de zi împărtășite în echipa noastră dinamică. Vinăria este locul unde pe lângă efort, atenție și devotament, oamenii noștri sunt într-o continuă căutare a perfecțiunii, fie o formulă unică a unui cupaj sau alte vinuri unice pentru iubitorii de vin de pretutindeni.

Enolog Șef

VICTOR RAILEAN

Manager Asigurarea Calității

MARIA COSNETE

Manager vânzări

Simion Turcan

Manager Marketing

Dina Pislaru


ABORDAREA

vineyard-wide-1-light
vineyard-wide-2-light
contact-page-header-light
shop-page-header-light
visitt-us-page-header-light
previous arrow
next arrow
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Responsible drink warner

 

sorry, you are not old enough to discover Salcuta wines. redirecting in