Colecția ENO

Colecția ENO redefinește puritatea și gustul nobil specific soiurilor de vin SALCUTA. Această colecție conține trei soiuri de vin unice. Vinurile din colecția ENO sunt o dovadă a inovației în vinificație, un mesaj viu de armonie între strugurii selectați din cele mai bune podgorii din Sălcuța și viziunea distinctivă a enologilor noștri orientați spre modernism.


Colecția Winemaker's Way

O colecție de vinuri tinere de soi, create din selecții de struguri caracterizate prin prospețime și arome fructuoase. Maturarea în baricuri se aplică selectiv pentru a evidenția și îmbunătăți aroma și stilul general al vinurilor. Aceste vinuri sunt perfect asociate cu o varietate de feluri de mâncare, dar pot fi consumate și singure.


Colecția Alternative

În timp ce ne-am angajat să creăm vinuri cu identitate, vă oferim o serie de vinuri noi din lumea veche. Un rezultat al gândirii alternative și dincolo de granițe – cupajuri din struguri moldoveni locali nedescoperiți împreună cu soiuri de struguri bine cunoscute. Făcut să te răsfăți în diversitatea lucrurilor și un pahar de ALTERNATIVE.


Colecția EPIZŌD

O gamă de vinuri care cuprinde trei soiuri de struguri de origine franceză, care sunt maturate în baric din stejar franțuzesc pentru a exprima personalitatea și individualismul. Numită EPIZŌD, gama reflectă viziunea principală a familiei Sălcuța – un vin este un drum lung spre excelență, parcurs în mai multe faze, de către enolog. Astfel, fiecare vin, în special, poartă o amprentă a celor trei producători de vinuri și denotă un episod, dintr-o piesă de artă continuă.

Responsible drink warner

 

sorry, you are not old enough to discover Salcuta wines. redirecting in